Nože podle materiálu, Strana 2
Nejprodávanější
Svou multifunkčností zastoupí v kuchyni Moderní šéfkuchařský nůž mnoho funkcí různých nožů. Ideální je pro krájení a sekání. S tímto nožem lehce zvládnete práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem, pečenými potravinami aj. Tento nůž je vysoce odolný a mimořádně ostrý - stejně jako všechny nože série Samura Butcher.
Velikostí snad nejmenším nožem v kuchyni je nůž na ovoce a zeleninu, který je součástí série Samura Butcher. Rozhodně ale z hlediska významu nezaostává za jinými noži. Právě naopak. Tento nůž je jeden z nejžádanějších a uplatnění najde v každé kuchyni.
Dva typy nožů profesionální i domácí kuchyně a jednu brousnou tyč obsahuje praktická sada japonských kuchyňských nožů produktové řady Butcher.
Skvělá sada šesti nožů Samura Butcher zahrnuje: filetovací nůž (SBU-0048), dlouhý plátkovací nůž (SBU-0049), vykosťovací nůž (SBU-0063), malý nůž (SBU-0064), nůž (SBU-0066) a stahovací nůž (SBU-0067).
Nezbytnou součástí každé kuchyně je šéfkuchařský nůž. Nemusíte být ani přímo šéfkuchařem a stejně jej oceníte. Pomůže vám krájet, sekat i řezat. Široká čepel nože všechny tyto techniky hravě zvládne. Vhodný je i pro krájení většího množství potravin, například zelí. Tento nůž je vysoce odolný a mimořádně ostrý - stejně jako všechny nože série Samura Butcher.
Oblíbený a hojně využívaný klasický šéfkuchařský nůž ve větší a vylepšené verzi GRAND. S tímto nožem zvládnete ještě obtížnější kuchyňské úkoly. Čepel s ideální velikostí pro provádění nejširší škály kuchyňských prací: krájení, řezání i sekání. Díky široké a dlouhé čepeli můžete snadno krájet i velké kusy masa, ryb, sýrů, zelí aj. Tento nůž je vysoce odolný a mimořádně ostrý - stejně jako všechny nože série Samura Butcher.
Ihned po uvedení na trh se kuchyňská sekera JUGGERNAUT stala legendou, která s nezastavitelnou přesností seká všechny kosti. Dokonalé zpracování z nerezové oceli s vysokým obsahem chromu, odolá i opotřebení při běžném používání a zachová si dokonalé ostří. I za tisíce let bude sekera JUGGERNAUT symbolem nadčasového přínosu kulinářskému umění.
Samura na ovoce a zeleninu z kolekce KAIJU Bolster je kuchyňský nůž v tradičním japonském tvaru, kdy páteř postupně sestupuje až ke špičce nože. Tento praktický a velmi lehký nůž je skvělým pomocníkem především pro zpracování ovoce a zeleniny.
Nůž Nakiri Samura z kolekce KAIJU Bolster vyniká čepelí o délce 17 cm. Tento tradiční japonský nůž je ideálním pomocníkem pro zpracování bylinek a zeleniny. Tento praktický nůž je charakteristický širokou a velmi tenkou a ostrou čepelí. Svou konstrukcí a designem připomíná sekeru. Snadno a rychle tak můžete nakrájet ovoce i zeleninu nebo nasekat bylinky. Při práci nehrozí, že by se plody rozdrtily nebo praskly.
Samura nůž Santoku z kolekce KAIJU Bolster je klasický velký japonský nůž. Tento praktický kuchyňský nůž disponuje dokonalou geometrií, a to díky široké a velmi masivní čepeli v kombinaci s páteří, která postupně klesá až ke špičce nože. Nůž Santoku je oblíbenou alternativou k běžně používanému šéfkuchařskému noži evropského typu.
Samura sada nožů z kolekce KAIJU Bolster obsahuje tři nejpoužívanější a nejoblíbenější nože, které by neměly chybět v žádné kuchyni. Jedná se o praktický nůž na ovoce a zeleninu, všestranný univerzální nůž a nepostradatelný šéfkuchařský nůž.
Samura šéfkuchařský nůž je nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Neobejde se bez něj kuchař profesionál ani amatér. Tento víceúčelový kuchyňský nůž zvládne nasekat bylinky, nakrájet zeleninu nebo nakrouhat zelí. Stejně tak si poradí s celou řadou dalších potravin.
Samura KAIJU Bolster Krájecí nůž Tanto je inspirovaný legendárními japonskými meči Tanto. Vzhledem ke svému tvaru je ideální k provádění rovnoměrných dlouhých řezů.
Samura univerzální kuchyňský nůž je nepostradatelným nástrojem v každé kuchyni. Díky jeho cenové dostupnosti tak představuje nejlepší kousek v kolekci KAIJU Bolster. Zajímavý design v kombinaci černobílé čepele a monolitického lití dodává noži jedinečný vzhled. Tento vysoce praktický nůž má ideální velikost, která zaručuje snadnou a příjemnou manipulaci.
Plátkovací Nůž KAIJU Bolster Yanagiba je vyroben z japonské jednovrstvé kované oceli AUS-8. Černění oceli a vysoký obsah chrómu chrání čepel před korozí. Nůž využijete pro celou řadu kuchyňských aktivit jako je např. krájení filet ryb a masa.
Kolekce nožů Samura MOJO představuje nový a svěží přístup k designu nožů. Rukojeť má asymetrický tvar pro intuitivní správné držení. Promyšlené detaily těchto nožů z nich činí špičkové nástroje pro každého vášnivého kuchaře.