Nože podle materiálu, Strana 4
Nejprodávanější
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti. Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 – 61 HRC. Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Samura univerzální nůž s délkou čepele 12,5 cm se právem hodí i do gastronomických provozů (HoReCa). Tento nůž je jedním z nejvšestrannějších a nejpoužívanějších kuchyňských nožů v každé kuchyni. Je ideální především pro zpracování a přípravu nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny.
Samura sada kuchyňských nožů z kolekce Blacksmith je k dostání v tradičním japonském dárkovém balení. Součástí balení je i látkové pouzdro. Tato praktická sada japonských nožů obsahuje tři velmi oblíbené kuchyňské nože, a to univerzální nůž, nůž Santoku a japonský sekáček Nakiri.
Samura nůž na ovoce a zeleninu z kolekce DAMASCUS 67 vyniká podobně jako ostatní nože z této produktové řady dokonalým designem, který v sobě odráží vrchol japonského minimalismu. Tento praktický a velmi lehký nůž je vhodný především ke zpracování ovoce a zeleniny, ke krájení sýrů, uzenin a dalších potravin a je v kuchyni nepostradatelným pomocníkem.