Nože podle účelu, Strana 12
- Univerzální nože
- Šéfkuchařské nože
- Nože na ovoce a zeleninu
- Santoku nože
- Nakiri nože
- Filetovací nože
- Nože na chléb a pečivo
- Vykosťovací nože
- Steakové nože
- Plátkovací nože
- Speciální nože a sekáčky
- Kuchyňské příslušenství
Nejprodávanější
Samura sekáček na maso z kolekce REPTILE je oblíbený profesionální kuchyňský nůž, který disponuje masivní a velmi širokou čepelí o délce 16 cm.
Samura nůž na chléb a pečivo z kolekce REPTILE disponuje vroubkovaným ostřím, díky čemuž je tento praktický nůž skvělým pomocníkem pro potraviny s tvrdou kůrkou nebo slupkou i měkkým vnitřkem, jako je například u čerstvého pečiva.
Samura nůž na ovoce a zeleninu z kolekce REPTILE disponuje čepelí o délce 8 cm, která je vyrobena z prvotřídní japonské jednovrstvé oceli AUS-10. Perfektně se hodí například pro zpracování ovoce a zeleniny a stane se nepostradatelným pomocníkem každého kuchaře.
Samura nůž Santoku z kolekce REPTILE je oblíbený japonský tradiční nůž. Tento praktický kuchyňský nůž je charakteristický páteří postupně klesající ke špičce. Díky dlouhému ostří se perfektně hodí k sekání i krájení potravin.
Samura plátkovací nůž z kolekce Reptile je ideálním pomocníkem pro krájení nejjemnějších a dokonale rovnoměrných plátků potravin.
Samura šéfkuchařský nůž z kolekce REPTILE je moderní kuchyňský nůž. Díky čepeli o délce 20 cm je tento nůž velmi praktický a bez problémů si poradí s celou řadou kulinářských aktivit.
Samura šéfkuchařský nůž z kolekce REPTILE je všestranný kuchyňský nůž. Díky čepeli o délce 20 cm si dokonale poradí s celou škálou kulinářských aktivit.
Samura univerzální nůž z kolekce REPTILE s délkou čepele 17 cm je ideálním pomocníkem pro přípravu a zpracování ovoce a zeleniny, krájení nejrůznějších pochoutek a dalších surovin.
Samura plátkovací nůž z kolekce SHADOW je charakteristický čepelí dlouhou 19,6 cm. Vzhledem k tomu, že je tato čepel velmi tenká, úzká a rovná je tento kuchyňský nůž ideálním pomocníkem pro krájení tenkých plátků masa a ryb, přípravu filetů nebo tradičních japonských rybích pokrmů.