Nože podle účelu, Strana 8
- Univerzální nože
- Šéfkuchařské nože
- Nože na ovoce a zeleninu
- Santoku nože
- Nakiri nože
- Filetovací nože
- Nože na chléb a pečivo
- Vykosťovací nože
- Steakové nože
- Plátkovací nože
- Speciální nože a sekáčky
- Kuchyňské příslušenství
Nejprodávanější
Samura keramické nože INCA nevyžadují broušení! Nože zůstávají ostré po celou dobu životnosti.
Samura keramické nože INCA nevyžadují broušení! Nože zůstávají ostré po celou dobu životnosti.
Samura keramické nože INCA nevyžadují broušení! Nože zůstávají ostré po celou dobu životnosti.
Samura keramické nože INCA nevyžadují broušení! Nože zůstávají ostré po celou dobu životnosti.
Nůž Nakiri Samura z kolekce KAIJU vyniká čepelí o délce 17 cm. Tento tradiční japonský nůž je ideálním pomocníkem pro zpracování bylinek a zeleniny. Tento praktický nůž je charakteristický širokou a velmi tenkou a ostrou čepelí. Svou konstrukcí a designem připomíná sekeru. Snadno a rychle tak můžete nakrájet ovoce i zeleninu nebo nasekat bylinky. Při práci nehrozí, že by se plody rozdrtily nebo praskly.
Samura nůž Santoku z kolekce KAIJU je klasický velký japonský nůž. Tento praktický kuchyňský nůž disponuje dokonalou geometrií, a to díky široké a velmi masivní čepeli v kombinaci s páteří, která postupně klesá až ke špičce nože. Nůž Santoku je oblíbenou alternativou k běžně používanému šéfkuchařskému noži evropského typu.
Samura šéfkuchařský nůž je nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Neobejde se bez něj kuchař profesionál ani amatér. Tento víceúčelový kuchyňský nůž zvládne nasekat bylinky, nakrájet zeleninu nebo nakrouhat zelí. Stejně tak si poradí s celou řadou dalších potravin.
Samura keramická tyč o délce 25 cm je univerzálním pomocníkem pro ostření nožů. Výhodou je, že je ji možné použít na jakýkoli materiál čepele - ocel i keramiku. Brusná tyč je ideální pro jednoduchou a rychlou úpravu ostří (ne k broušení) tak, aby byl břit vždy dokonale ostrý.