Samura DAMASCUS Nůž na steaky 12,5 cm (SD-0031)

Kód: SNDNSY
Značka: Samura
1 699 Kč 1 404,13 Kč bez DPH
Skladem (>3 ks)

Samura nůž na steaky z kolekce DAMASCUS rozhodně patří k populárním kuchyňským nožům. V zásadě se bez něj neobejde žádná domácnost, kde se nachází milovníci poctivých steaků. Ideální je navíc, pokud jsou v takovém počtu, kolik je strávníků u stolu.

Detailní informace

Detailní popis produktu

ASA_2073_1(1)Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.

Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.

Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.

Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.

SD_0031_wSamura DAMASCUS steakový nůž s délkou čepele 12,5 cm nesmí chybět v žádné domácnosti milovníků steaků všeho druhu. Tento oblíbený steakový nůž je proto ideální mít vždy v počtu hostů. Nůž na steaky z produktové řady Samura Damascus má tenkou, zato velmi ostrou čepel, která je naostřena oboustranně. Díky oceli VGOLD-10, která tvoří střední vrstvu, si nůž zachovává svou ostrost po dlouhou dobu. Fantastický řez je samozřejmostí, a to i díky ergonomické rukojeti z vysoce odolného materiálu G-10, který perfektně sedí v ruce.

 

Doporučujeme ruční mytí.  

Celková délka:   24,5 cm
Délka čepele:     12,5 cm
Hmotnost:           98 g

Doplňkové parametry

Kategorie: Nože Samura
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.098 kg
Hmotnost: 98 g
Materiál čepele: Damašková ocel 67 vrstev
Materiál rukojeti: G-10
Záruka: 2 roky
Mytí: nelze mýt v myčce
Název kolekce: DAMASCUS
Typ nože: Steakový nůž
Délka čepele: 12,5 cm
Celková délka: 24,5 cm
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 61 HRC
Barva rukojeti: Černo/stříbrná

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: