Samura HARAKIRI Sada 6 nožů na steaky (SHR-0260B)

Kód: SNHS6NS
Novinka
Značka: Samura
1 599 Kč 1 321,49 Kč bez DPH
Skladem (>3 ks)

Se steakovými noži Samura Harakiri dokonale nakrájíte steaky ze všech druhů mas. Jedná se o perfektně naostřené nože pro stolování. Nezáleží na tom, jestli budete připravovat steaky rare (krvavé) nebo well-done (dobře propečené). S noži Samura si snadno vytvoříte plátky steaků vámi preferované tloušťky.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nože Samura představují symbiózu japonské nožířské tradice a evropské spolehlivosti

Vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC. To jsou nože značky Samura! Japonský tvar čepele s jemným zúžením ze špičky zaručuje fantastický řezný výkon každého nože.

Nože Samura jsou naostřeny v úhlu 17 stupňů. To je více než u jiných japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.

Pro výrobu rukojeti jsou použity nejlepší moderní materiály: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity. Více o historii zn. Samura.

Samura HARAKIRI Sada 6 nožů na steaky (SHR-0260B)

Se steakovými noži Samura Harakiri dokonale nakrájíte steaky ze všech druhů mas. Jedná se o perfektně naostřené nože pro stolování. Nezáleží na tom, jestli budete připravovat steaky rare (krvavé) nebo well-done (dobře propečené). S noži Samura si snadno vytvoříte plátky steaků vámi preferované tloušťky.

Můžete je použít na jakékoliv krájení, kde je vyžadováno zubaté ostří. Rovné ostří vybroušené speciálně pro krájení nejjemnějších pokrmů je ponecháno u některých steakových nožů.

Každý steakový nůž Samura prochází speciální technikou broušení pro optimální ostří. Pečlivá pozornost je také věnována dosažení dokonalé rovnováhy, pohodlnému úchopu a lehkosti použití.

Doporučujeme ruční mytí.

  • Celková délka: 23,2 cm
  • Délka čepele: 13,1 cm
  • Hmotnost: 457 g

Přednosti nožů Samura:

  • vyrobeny z nejlepší japonské a švédské oceli, kalené na 58 - 61 HRC
  • fantastický řezný výkon díky japonskému tvaru čepele a jemnému zúžení ze špičky
  • naostření v úhlu 17 stupňů (tj. více něž u japonských nožů, ale méně než u evropských nožů)
  • rukojeti vyrobeny z nejlepších moderních materiálů: Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, Kraton a kompozity

Jak vybrat ten správný nůž?

Seznámit se s hlavními typy nožů a jejich využitím můžete v článku jak vybrat správný nůž, který jsme pro vás připravili, Usnadníte si tak výběr nožů, které budete skutečně ve své kuchyni potřebovat.

Japonský kuchyňský nůž - přímý potomek samurajského meče

Dokonalé spojení legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti - tak by se daly charakterizovat japonské nože. Více o vlastnostech japonských nožů.

Péče o kuchyňské nože

Dodržováním několika jednoduchých zásad můžete výrazně prodloužit životnost každého dobrého nože. Správná péče o kuchyňské nože je jednoduchou ale velmi důležitou činností. Přetvořte vaše rutinní vaření na snadný a fascinující proces.

Broušení a leštění nožů. Účel a důležitost.

Stupeň finálního broušení a leštění v poslední fázi výroby značně rozhoduje o vlastnostech kvalitního kuchyňského nože. Tento proces ovlivní nejen schopnost nože udržet si ostrost po delší dobu, ale také samotný výkon - maximální výsledky s minimálním úsilím. Poskytuje také dodatečnou ochranu proti korozi a navíc ještě podtrhne krásu a dokonalost vzhledu výsledného nože. Pokud se ptáte, proč jsou některé nože lepší než jiné (např. porovnání jejich řezné kapacity a zachování ostrosti), odpověď naleznete v kvalitě a přísném dodržování obráběcích technik.

 

Návod na použití a údržbu sortimentu Samura ke stažení ZDE.

 



Doplňkové parametry

Kategorie: Nože Samura
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.457 kg
Materiál čepele: AUS-8
Materiál rukojeti: ABS plast
Záruka: 2 roky
Mytí: nelze mýt v myčce
Název kolekce: Harakiri
Typ nože: Steakový nůž
Značka materiálu čepele: AUS-8
Tvrdost: 58 HRC
Povrch čepele: nepotažená
Barva rukojeti: černá
Velikost balení (cm): 34,3 х 26 х 1,8
Délka čepele: 13,1 cm
Celková délka: 23,2 cm

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: