SAMURA - KAIJU Bolster Yanagiba Plátkovací nůž 24 cm (SKJ-0045B)
Kód: SNKBPNDetailní popis produktu
Nože Samura jsou dokonalým průsečíkem japonské tradice nožů a evropské spolehlivosti.
Pro výrobu nožů značky Samura se používá výhradně ta nejlepší japonská a švédská ocel, která je kalena na 58 - 61 HRC.
Fantastický řezný výkon zajišťuje čepel, která má japonský tvar a jemné zúžení ze špičky.
Tajemství nožů Samura ovšem spočívá v jejich naostření v úhlu 17 °C, což je více než v případě japonských nožů, ale méně než u evropských nožů.
Rukojeť pro nože Samura se rovněž vyrábí z prvotřídních moderních materiálů jako Micarta, G10, stabilizované dřevo, plast s jemným povrchem, kraton či kompozity.
Inovací Kolekce Samura Kaiju je bolster (záštita) - kovové zesílení mezi čepelí a rukojetí, které plní hygienickou funkci a zabraňuje usazování a hromadění nečistot v tomto prostoru. Zároveň nůž zpevňuje, zvyšuje jeho odolnost a prodlužuje životnost.
Samura KAIJU Bolster Yanagiba je ideální pro přípravu klasických japonských jídel jako je sushi či sashimi. Lze s ním ale provést celou řadu jiných kuchyňských aktivit. Nůž dokáže velice dobře nakrájet filety, ryby a masa. Rukojeť nože Samura Kaiju Bolster Yanagiba je vyrobena z pakka dřeva, tj. speciálního high-tech materiálu, který spojuje kladné vlastnosti dřeva a plastu, avšak eliminuje jejich nevýhody.
Doporučujeme ruční mytí.
Celková délka: 36,9 cm
Délka čepele: 24 cm
Hmotnost: 171 g
Doplňkové parametry
Kategorie: | Nože Samura |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Hmotnost: | 0.171 kg |
Název kolekce: | KAIJU BOLSTER |
Typ nože: | Plátkovací nůž |
Délka čepele: | 24 cm |
Tvrdost: | 58 HRC |
Počet vrstev oceli: | 1 |
Materiál čepele: | AUS-8 |
Materiál rukojeti: | dřevo |
Mytí: | nelze mýt v myčce |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.