Nože Samura, Strana 3
Nejprodávanější
Samura šéfkuchařský nůž je nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Neobejde se bez něj kuchař profesionál ani amatér. Tento víceúčelový kuchyňský nůž zvládne nasekat bylinky, nakrájet zeleninu nebo nakrouhat zelí. Stejně tak si poradí s celou řadou dalších potravin.
Samura KAIJU Bolster Krájecí nůž Tanto je inspirovaný legendárními japonskými meči Tanto. Vzhledem ke svému tvaru je ideální k provádění rovnoměrných dlouhých řezů.
Samura univerzální kuchyňský nůž je nepostradatelným nástrojem v každé kuchyni. Díky jeho cenové dostupnosti tak představuje nejlepší kousek v kolekci KAIJU Bolster. Zajímavý design v kombinaci černobílé čepele a monolitického lití dodává noži jedinečný vzhled. Tento vysoce praktický nůž má ideální velikost, která zaručuje snadnou a příjemnou manipulaci.
Plátkovací Nůž KAIJU Bolster Yanagiba je vyroben z japonské jednovrstvé kované oceli AUS-8. Černění oceli a vysoký obsah chrómu chrání čepel před korozí. Nůž využijete pro celou řadu kuchyňských aktivit jako je např. krájení filet ryb a masa.
Se steakovými noži Samura MO-V dokonale nakrájíte steaky ze všech druhů mas. Jedná se o perfektně naostřené nože pro stolování. Nezáleží na tom, jestli budete připravovat steaky rare (krvavé) nebo well-done (dobře propečené). S noži Samura si snadno vytvoříte plátky steaků vámi preferované tloušťky.
Kolekce nožů Samura MOJO představuje nový a svěží přístup k designu nožů. Rukojeť má asymetrický tvar pro intuitivní správné držení. Promyšlené detaily těchto nožů z nich činí špičkové nástroje pro každého vášnivého kuchaře.
Kolekce nožů Samura MOJO představuje nový a svěží přístup k designu nožů. Rukojeť má asymetrický tvar pro intuitivní správné držení. Promyšlené detaily těchto nožů z nich činí špičkové nástroje pro každého vášnivého kuchaře.
Samura nůž Stonewash Guyto z kolekce OKINAWA vás doslova ohromí pro svou všestrannost a snadnou manipulaci. Čepel s ideální délkou pro dlouhé tahy. Dokonalé plátky sashimi nebo perfektní kousky zeleniny s tímto japonským nožem zvládne každý kuchař.
Samura nůž Stonewash Deba z kolekce OKINAWA využijete především při přípravě čerstvých ryb a sushi. Jednostranně broušený japonský nůž se skvěle hodí pro vykosťování ryb, plátkování filetů či sekání menších kostí.
Nůž Stonewash Santoku je japonský šéfkuchařský nůž charakteristický špičatým ostří. Slovo „Santoku“ se dá přeložit jako "tři ctnosti" neboli tři způsoby použití, a to řezání, krájení a sekání. S tímto všestranným nožem zvládnete všechny kuchařské úkony.
Samura nůž Yanagiba z kolekce OKINAWA vás na první pohled okouzlí svým designem, který je inspirovaný tradičními japonskými meči. Jednostranně broušená čepel, rukojeť z palisandrového dřeva a dokonalá geometrie, to jsou hlavní přednosti tohoto nože. Výborně se hodí nejen pro přípravu sushi, ale i mezinárodních pokrmů.
Nová generace nožů na otevírání ústřic, to je kolekce nožů Samura PEARL. Oboustranně broušená tenká čepel z nerezové oceli o délce 73 mm je ideální k otevírání ústřic. Ergonomická rukojeť z termoplastu je opatřena protiskluzovou texturou, což zajišťuje pohodlné a bezpečné držení při používání nože.
Nová generace nožů na otevírání ústřic, to je kolekce nožů Samura PEARL. Oboustranně broušená tenká čepel z nerezové oceli o délce 73 mm je ideální k otevírání ústřic. Ergonomická rukojeť z termoplastu je opatřena protiskluzovou texturou, což zajišťuje pohodlné a bezpečné držení při používání nože.
Nová generace nožů na otevírání ústřic, to je kolekce nožů Samura PEARL. Oboustranně broušená tenká čepel z nerezové oceli o délce 73 mm je ideální k otevírání ústřic. Ergonomická rukojeť z termoplastu je opatřena protiskluzovou texturou, což zajišťuje pohodlné a bezpečné držení při používání nože.
Praktická sada kuchyňských nožů Samura PRO-S LUNAR obsahuje tři nejpoužívanější a nejpopulárnější kuchyňské nože, které potřebuje každý kuchař - Plátkovací nůž, Univerzální nůž a Šéfkuchařský nůž. S těmito noži nakrájíte všechny druhy surovin snadno a přesně. Tato sada kvalitních nožů je skvělou volbou pro všechny milovníky vaření.
Samura Šéfkuchařský nůž z kolekce PRO-S LUNAR vyrobený z prvotřídní a vysoce odolné damaškové oceli. Jedná se o všestranný šéfkuchařský nůž s čepelí 24 cm. S tímto nožem zvládnete nejširší spektrum kuchyňských úkolů - krájení, porcování nebo sekání jakéhokoli čerstvého masa, drůbeže, ryb, zeleniny i ovoce. Kombinace čepele z kované damaškové oceli a rukojeti z materiálu G-10 z něj dělá spolehlivý a stylový doplněk každé kuchyně.
Samura nůž Nakiri z kolekce PRO-S LUNAR vyrobený z prvotřídní a vysoce odolné damaškové oceli. Speciálně navržený pro krájení všech druhů zeleniny. Kombinace čepele z kované damaškové oceli a rukojeti z materiálu G-10 z něj dělá spolehlivý a stylový doplněk každé kuchyně.
Samura nůž Santoku z kolekce PRO-S LUNAR vyrobený z prvotřídní a vysoce odolné damaškové oceli. Skvělý všestranný nůž ideální pro krájení masa a ryb, ale i všech ostatních surovin (zeleniny, ovoce, bylinek, sekání česneku nebo cibule). Kombinace čepele z kované damaškové oceli a rukojeti z materiálu G-10 z něj dělá spolehlivý a stylový doplněk každé kuchyně.