Nože Samura, Strana 7
Nejprodávanější

Samura držák pro ostření nožů je praktickým pomocníkem, který se za vás postará o udržení správného úhlu při broušení kuchyňských nožů pomocí brusných kamenů. Držák Samura je vyrobený z kvalitního plastu, který je pro nůž bezpečný a šetrný. Keramická vodítka zároveň nikterak nebrání v pohybu.

Plátkovací nůž z kolekce Golf značky Samura s tenkou čepelí o délce 25 cm (přesněji 251 mm) je perfektním pomocníkem pro přípravu tenkých plátků ze všech potravin. Dlouhotrvající ostří zaručuje prvotřídní jednovrstvá ocel AUS-8.

Sada čtyř nožů z kolekce Golf značky Samura se vyznačuje svým elegantním a stylovým vzhledem, dokonalou ostrostí a ergonomicky tvarovanou rukojetí. Tato praktická sada nožů zaručeně udělá radost každému kuchaři.

Šéfkuchařský nůž z kolekce Golf značky Samura je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni. Tento všestranný nůž je charakteristický širokou čepelí o délce 22 cm, která je vyrobena z prvotřídní oceli. Šéfkuchařský nůž má dle japonské geometrie klasický tvar, který se vyznačuje oblým klesáním až ke špičce. Díky tomu se hodí pro nejrůznější kuchyňské činnosti.

Šéfkuchařský nůž Grand z kolekce Golf značky Samura je vhodný pro nejrůznější kuchyňské činnosti - od sekání, přes drcení a krájení, až po mletí nebo porcování. Díky svému tvaru a konstrukci poskytuje šéfkuchařský nůž Grand maximální komfort a kontrolu při jeho používání.

Univerzální kuchyňský nůž Samura Golf je základním a nejdůležitějším pomocníkem mezi kuchyňskými noži. Je ideálním nástrojem pro loupání zeleniny, krájení ryb i masa nebo krájení sýrů, pečiva, klobásy nebo ovoce.

Se steakovými noži Samura Harakiri dokonale nakrájíte steaky ze všech druhů mas. Jedná se o perfektně naostřené nože pro stolování. Nezáleží na tom, jestli budete připravovat steaky rare (krvavé) nebo well-done (dobře propečené). S noži Samura si snadno vytvoříte plátky steaků vámi preferované tloušťky.

Plátkovací nůž Samura je charakteristický svou velmi tenkou, rovnou a úzkou čepelí. Díky tomu je perfektním pomocníkem pro přípravu a krájení velmi tenkých plátků masa i ryb. Tento nůž je rovněž velmi oblíbený pro přípravu tradičních japonských rybích pokrmů, pro krájení filé z jesetera nebo plátků šunky.