Ocelové nože
Ocelové nože japonského typu jsou dokonalým spojením legendárních tradic minulosti a špičkových technologií budoucnosti.
V současné době představují nože japonského typu symbol kvality, ostrosti a trvanlivosti.
Více o ocelových nožích japonského typu se dočtete ZDE.
Nejprodávanější
Šéfkuchařský nůž asijského typu Samura - Arny Kuchařský nůž - sekáček 21 cm je model spojující nůž a sekáček. Ostří a vlastnosti tohoto sekáčku jdou dál, než jste kdy u profesionálních nožů zaznamenali. Obdélníkové dlouhé ostří je klíčovým prvkem. Je vyrobeno tak, aby jste s ním zvládli náročnější úkoly než s běžným šéfkuchařským nožem.
Šéfkuchařský nůž asijského typu Samura - Arny Stonewash Moderní sekáček 21 cm. Ostří a vlastnosti tohoto sekáčku jdou dál, než jste kdy u profesionálních nožů zaznamenali. Obdélníkové dlouhé ostří je klíčovým prvkem. Je vyrobeno tak, aby jste s ním zvládli náročnější úkoly než s běžným šéfkuchařským nožem.
Šéfkuchařský nůž asijského typu Samura - Arny Stonewash Moderní sekáček 21 cm. Ostří a vlastnosti tohoto sekáčku jdou dál, než jste kdy u profesionálních nožů zaznamenali. Obdélníkové dlouhé ostří je klíčovým prvkem. Je vyrobeno tak, aby jste s ním zvládli náročnější úkoly než s běžným šéfkuchařským nožem.
Šéfkuchařský nůž asijského typu Samura - Arny Stonewash Moderní sekáček 21 cm. Ostří a vlastnosti tohoto sekáčku jdou dál, než jste kdy u profesionálních nožů zaznamenali. Obdélníkové dlouhé ostří je klíčovým prvkem. Je vyrobeno tak, aby jste s ním zvládli náročnější úkoly než s běžným šéfkuchařským nožem.
Ty nejjemnější plátky, které můžete ihned servírovat získáte s tímto nožem Samura. Plátkovací nůž díky své velmi tenké, úzké a rovné čepeli dokonale nakrájí maso, šunku, sýry, klobásy nebo třeba ryby a filé. Připravit sushi, sashimi rolky a jiné speciální pokrmy zvládnete pohodlně připravit pomocí tohoto nože. Tento nůž je vysoce odolný a mimořádně ostrý - stejně jako všechny nože série Samura Butcher.
Sekáček na maso Samura Reptile je profesionální nůž s masivní a velmi širokou čepelí. Tento nůž je speciálně navržen pro zpracovávání různých druhů masa - hovězího, vepřového drůbežího a rybího.
Svou multifunkčností zastoupí v kuchyni Moderní šéfkuchařský nůž mnoho funkcí různých nožů. Ideální je pro krájení a sekání. S tímto nožem lehce zvládnete práci s masem, rybami, zeleninou a ovocem, pečenými potravinami aj. Tento nůž je vysoce odolný a mimořádně ostrý - stejně jako všechny nože série Samura Butcher.
Velikostí snad nejmenším nožem v kuchyni je nůž na ovoce a zeleninu, který je součástí série Samura Butcher. Rozhodně ale z hlediska významu nezaostává za jinými noži. Právě naopak. Tento nůž je jeden z nejžádanějších a uplatnění najde v každé kuchyni.
Dva typy nožů profesionální i domácí kuchyně a jednu brousnou tyč obsahuje praktická sada japonských kuchyňských nožů produktové řady Butcher.
Skvělá sada šesti nožů Samura Butcher zahrnuje: filetovací nůž (SBU-0048), dlouhý plátkovací nůž (SBU-0049), vykosťovací nůž (SBU-0063), malý nůž (SBU-0064), nůž (SBU-0066) a stahovací nůž (SBU-0067).
Nezbytnou součástí každé kuchyně je šéfkuchařský nůž. Nemusíte být ani přímo šéfkuchařem a stejně jej oceníte. Pomůže vám krájet, sekat i řezat. Široká čepel nože všechny tyto techniky hravě zvládne. Vhodný je i pro krájení většího množství potravin, například zelí. Tento nůž je vysoce odolný a mimořádně ostrý - stejně jako všechny nože série Samura Butcher.
Ihned po uvedení na trh se kuchyňská sekera JUGGERNAUT stala legendou, která s nezastavitelnou přesností seká všechny kosti. Dokonalé zpracování z nerezové oceli s vysokým obsahem chromu, odolá i opotřebení při běžném používání a zachová si dokonalé ostří. I za tisíce let bude sekera JUGGERNAUT symbolem nadčasového přínosu kulinářskému umění.
Samura na ovoce a zeleninu z kolekce KAIJU Bolster je kuchyňský nůž v tradičním japonském tvaru, kdy páteř postupně sestupuje až ke špičce nože. Tento praktický a velmi lehký nůž je skvělým pomocníkem především pro zpracování ovoce a zeleniny.
Nůž Nakiri Samura z kolekce KAIJU Bolster vyniká čepelí o délce 17 cm. Tento tradiční japonský nůž je ideálním pomocníkem pro zpracování bylinek a zeleniny. Tento praktický nůž je charakteristický širokou a velmi tenkou a ostrou čepelí. Svou konstrukcí a designem připomíná sekeru. Snadno a rychle tak můžete nakrájet ovoce i zeleninu nebo nasekat bylinky. Při práci nehrozí, že by se plody rozdrtily nebo praskly.
Samura nůž Santoku z kolekce KAIJU Bolster je klasický velký japonský nůž. Tento praktický kuchyňský nůž disponuje dokonalou geometrií, a to díky široké a velmi masivní čepeli v kombinaci s páteří, která postupně klesá až ke špičce nože. Nůž Santoku je oblíbenou alternativou k běžně používanému šéfkuchařskému noži evropského typu.