Ocelové nože, Strana 2
Nejprodávanější
Samura sada nožů z kolekce KAIJU Bolster obsahuje tři nejpoužívanější a nejoblíbenější nože, které by neměly chybět v žádné kuchyni. Jedná se o praktický nůž na ovoce a zeleninu, všestranný univerzální nůž a nepostradatelný šéfkuchařský nůž.
Samura šéfkuchařský nůž je nezbytným pomocníkem v každé kuchyni. Neobejde se bez něj kuchař profesionál ani amatér. Tento víceúčelový kuchyňský nůž zvládne nasekat bylinky, nakrájet zeleninu nebo nakrouhat zelí. Stejně tak si poradí s celou řadou dalších potravin.
Samura KAIJU Bolster Krájecí nůž Tanto je inspirovaný legendárními japonskými meči Tanto. Vzhledem ke svému tvaru je ideální k provádění rovnoměrných dlouhých řezů.
Samura univerzální kuchyňský nůž je nepostradatelným nástrojem v každé kuchyni. Díky jeho cenové dostupnosti tak představuje nejlepší kousek v kolekci KAIJU Bolster. Zajímavý design v kombinaci černobílé čepele a monolitického lití dodává noži jedinečný vzhled. Tento vysoce praktický nůž má ideální velikost, která zaručuje snadnou a příjemnou manipulaci.
Plátkovací Nůž KAIJU Bolster Yanagiba je vyroben z japonské jednovrstvé kované oceli AUS-8. Černění oceli a vysoký obsah chrómu chrání čepel před korozí. Nůž využijete pro celou řadu kuchyňských aktivit jako je např. krájení filet ryb a masa.
Kolekce nožů Samura MOJO představuje nový a svěží přístup k designu nožů. Rukojeť má asymetrický tvar pro intuitivní správné držení. Promyšlené detaily těchto nožů z nich činí špičkové nástroje pro každého vášnivého kuchaře.
Kolekce nožů Samura MOJO představuje nový a svěží přístup k designu nožů. Rukojeť má asymetrický tvar pro intuitivní správné držení. Promyšlené detaily těchto nožů z nich činí špičkové nástroje pro každého vášnivého kuchaře.
Samura nůž Stonewash Guyto z kolekce OKINAWA vás doslova ohromí pro svou všestrannost a snadnou manipulaci. Čepel s ideální délkou pro dlouhé tahy. Dokonalé plátky sashimi nebo perfektní kousky zeleniny s tímto japonským nožem zvládne každý kuchař.
Samura nůž Stonewash Deba z kolekce OKINAWA využijete především při přípravě čerstvých ryb a sushi. Jednostranně broušený japonský nůž se skvěle hodí pro vykosťování ryb, plátkování filetů či sekání menších kostí.
Nůž Stonewash Santoku je japonský šéfkuchařský nůž charakteristický špičatým ostří. Slovo „Santoku“ se dá přeložit jako "tři ctnosti" neboli tři způsoby použití, a to řezání, krájení a sekání. S tímto všestranným nožem zvládnete všechny kuchařské úkony.
Samura nůž Yanagiba z kolekce OKINAWA vás na první pohled okouzlí svým designem, který je inspirovaný tradičními japonskými meči. Jednostranně broušená čepel, rukojeť z palisandrového dřeva a dokonalá geometrie, to jsou hlavní přednosti tohoto nože. Výborně se hodí nejen pro přípravu sushi, ale i mezinárodních pokrmů.
Nová generace nožů na otevírání ústřic, to je kolekce nožů Samura PEARL. Oboustranně broušená tenká čepel z nerezové oceli o délce 73 mm je ideální k otevírání ústřic. Ergonomická rukojeť z termoplastu je opatřena protiskluzovou texturou, což zajišťuje pohodlné a bezpečné držení při používání nože.
Nová generace nožů na otevírání ústřic, to je kolekce nožů Samura PEARL. Oboustranně broušená tenká čepel z nerezové oceli o délce 73 mm je ideální k otevírání ústřic. Ergonomická rukojeť z termoplastu je opatřena protiskluzovou texturou, což zajišťuje pohodlné a bezpečné držení při používání nože.
Nová generace nožů na otevírání ústřic, to je kolekce nožů Samura PEARL. Oboustranně broušená tenká čepel z nerezové oceli o délce 73 mm je ideální k otevírání ústřic. Ergonomická rukojeť z termoplastu je opatřena protiskluzovou texturou, což zajišťuje pohodlné a bezpečné držení při používání nože.