Ocelové nože, Strana 4
Nejprodávanější
Šéfkuchařský nůž Grand z kolekce Golf značky Samura je vhodný pro nejrůznější kuchyňské činnosti - od sekání, přes drcení a krájení, až po mletí nebo porcování. Díky svému tvaru a konstrukci poskytuje šéfkuchařský nůž Grand maximální komfort a kontrolu při jeho používání.
Univerzální kuchyňský nůž Samura Golf je základním a nejdůležitějším pomocníkem mezi kuchyňskými noži. Je ideálním nástrojem pro loupání zeleniny, krájení ryb i masa nebo krájení sýrů, pečiva, klobásy nebo ovoce.
Plátkovací nůž Samura je charakteristický svou velmi tenkou, rovnou a úzkou čepelí. Díky tomu je perfektním pomocníkem pro přípravu a krájení velmi tenkých plátků masa i ryb. Tento nůž je rovněž velmi oblíbený pro přípravu tradičních japonských rybích pokrmů, pro krájení filé z jesetera nebo plátků šunky.
Samura sada pěti kuchyňských nožů z kolekce Harakiri obsahuje nejpoužívanější a nejpopulárnější druhy ocelových kuchyňských nožů, a to středně velký nůž na ovoce a zeleninu, všestranný univerzální nůž, nůž Nakiri, nepostradatelný šéfkuchařský nůž a nůž Santoku.
Samura univerzální nůž je nepostradatelným pomocníkem v kuchyni. Tento všestranný kuchyňský nůž je totiž ideální k celé řadě činnosti, a to od krájení ovoce a zeleniny, přes uzeniny, až po sýry. Dokonale si ale poradí i s odstraněním šupin z ryb, krájením chleba nebo přípravou nejrůznějších delikates.
Nůž Nakiri Samura z kolekce KAIJU vyniká čepelí o délce 17 cm. Tento tradiční japonský nůž je ideálním pomocníkem pro zpracování bylinek a zeleniny. Tento praktický nůž je charakteristický širokou a velmi tenkou a ostrou čepelí. Svou konstrukcí a designem připomíná sekeru. Snadno a rychle tak můžete nakrájet ovoce i zeleninu nebo nasekat bylinky. Při práci nehrozí, že by se plody rozdrtily nebo praskly.
Samura nůž Santoku z kolekce KAIJU je klasický velký japonský nůž. Tento praktický kuchyňský nůž disponuje dokonalou geometrií, a to díky široké a velmi masivní čepeli v kombinaci s páteří, která postupně klesá až ke špičce nože. Nůž Santoku je oblíbenou alternativou k běžně používanému šéfkuchařskému noži evropského typu.