Plátkovací nože
Sen o dokonale rovnoměrných plátcích už nemusí být pouze snem. S plátkovacími noži Samura proměníte každou surovinu v perfektně nakrájené plátky, ať už jde o ryby, maso, sýr či klobásy.
Rovná, dlouhá a úzká čepel zaručuje maximální přesnost, která je vyžadována nejen u přípravy japonských národních jídel. Nepřekonatelnou ostrost zaručuje ta nejlepší japonská a švédská ocel a naostření v úhlu 17 stupňů, což je více než u japonských nožů a méně než u evropských nožů.
Patříte k milovníkům orientální kuchyně? Není nic lepšího než sultánské plátkovací nože Samura s čepelí Tugri.
Nože značky Samura jednoznačně patří ke špičce na trhu a jsou vyhledávané jak amatérskými, tak profesionálními kuchaři. Už víte, s čím připravíte svůj příští oběd?
Nejprodávanější
Ty nejjemnější plátky, které můžete ihned servírovat získáte s tímto nožem Samura. Plátkovací nůž díky své velmi tenké, úzké a rovné čepeli dokonale nakrájí maso, šunku, sýry, klobásy nebo třeba ryby a filé. Připravit sushi, sashimi rolky a jiné speciální pokrmy zvládnete pohodlně připravit pomocí tohoto nože. Tento nůž je vysoce odolný a mimořádně ostrý - stejně jako všechny nože série Samura Butcher.
Plátkovací Nůž KAIJU Bolster Yanagiba je vyroben z japonské jednovrstvé kované oceli AUS-8. Černění oceli a vysoký obsah chrómu chrání čepel před korozí. Nůž využijete pro celou řadu kuchyňských aktivit jako je např. krájení filet ryb a masa.
Kolekce nožů Samura MOJO představuje nový a svěží přístup k designu nožů. Rukojeť má asymetrický tvar pro intuitivní správné držení. Promyšlené detaily těchto nožů z nich činí špičkové nástroje pro každého vášnivého kuchaře.
Kolekce nožů Samura MOJO představuje nový a svěží přístup k designu nožů. Rukojeť má asymetrický tvar pro intuitivní správné držení. Promyšlené detaily těchto nožů z nich činí špičkové nástroje pro každého vášnivého kuchaře.
Praktická sada kuchyňských nožů Samura PRO-S LUNAR obsahuje tři nejpoužívanější a nejpopulárnější kuchyňské nože, které potřebuje každý kuchař - Plátkovací nůž, Univerzální nůž a Šéfkuchařský nůž. S těmito noži nakrájíte všechny druhy surovin snadno a přesně. Tato sada kvalitních nožů je skvělou volbou pro všechny milovníky vaření.
Samura Plátkovací nůž z kolekce PRO-S LUNAR vyrobený z prvotřídní a vysoce odolné damaškové oceli. Navržen pro přesné krájení drobného ovoce či zeleniny. Výborný k ozdobnému vykrajování. Kombinace čepele z kované damaškové oceli a rukojeti z materiálu G-10 z něj dělá spolehlivý a stylový doplněk každé kuchyně.
Samura plátkovací nůž z kolekce DAMASCUS 67 je charakteristický svou velmi dlouhou čepelí. Vzhledem k tomu, že je čepel tenká, rovná a úzká, je tento nůž perfektním pomocníkem pro krájení tenkých plátků masa a ryb, přípravu filetů nebo tradičních japonských pokrmů.
Samura plátkovací nůž (SD-0045) z kolekce Damascus disponuje dlouhou a úzkou čepelí, díky čemuž je perfektním pomocníkem pro krájení dokonale tenkých a rovnoměrných plátků. Není proto divu, že je velmi oblíbený i pro přípravu sushi, sashimi rolek a dalších orientálních pokrmů.
Plátkovací nůž z kolekce Golf značky Samura s tenkou čepelí o délce 25 cm (přesněji 251 mm) je perfektním pomocníkem pro přípravu tenkých plátků ze všech potravin. Dlouhotrvající ostří zaručuje prvotřídní jednovrstvá ocel AUS-8.
Plátkovací nůž Samura je charakteristický svou velmi tenkou, rovnou a úzkou čepelí. Díky tomu je perfektním pomocníkem pro přípravu a krájení velmi tenkých plátků masa i ryb. Tento nůž je rovněž velmi oblíbený pro přípravu tradičních japonských rybích pokrmů, pro krájení filé z jesetera nebo plátků šunky.
Nože z kolekce Meteora značky Samura vynikají svou silou a výjimečným designem. Jejich vzhled i vlastnosti vycházejí z meteoritu prolétající zemskou atmosférou.
Samura plátkovací nůž vyniká úzkou a rovnou čepelí o délce 23 cm. Vzhledem ke své konstrukci a délce čepele je perfektním pomocníkem pro přípravu a porcování již pečeného nebo vařeného hovězího, krůtího nebo kuřecího masa, ryb nebo šunky.
Praktický plátkovací nůž se vyznačuje velmi tenkou, úzkou a rovnou čepelí, která je vhodná především k přípravě tenkých plátků potravin. Poradí si s masem i rybami. I proto je velmi oblíbený a hojně vyhledávaný při přípravě japonských rybích pokrmů, krájení kousků filé jesetera nebo šunky.