Sada nožů Samura PRO-S
Nože z nerezové oceli SAMURA PRO-S vynikají ergonomicky tvarovanou evropskou rukojetí
ve spojení s japonskou kvalitou - nýty a ocelí AUS-8,
Moderní a inovativní technologie za dostupné ceny.
Video ukázka rozbalení nožů Samura z řady PRO-S:
Nejprodávanější
Nůž Samura PRO-S je praktickým pomocníkem v kuchyni. Díky své konstrukci a materiálu je vysoce odolný a maximálně spolehlivý. Jedinečná krátká čepel je ideální k čištění a opracování ovoce a zeleniny.
Samura PRO-S Nůž Santoku je oblíbeným japonským šéfkuchařským nožem, který se vyznačuje špičatou špičkou ostří. Jak z názvu vyplývá, "Santoku" v překladu znamená "tři druhy použití" neboli sekání, krájení a řezání.
Praktický plátkovací nůž se vyznačuje velmi tenkou, úzkou a rovnou čepelí, která je vhodná především k přípravě tenkých plátků potravin. Poradí si s masem i rybami. I proto je velmi oblíbený a hojně vyhledávaný při přípravě japonských rybích pokrmů, krájení kousků filé jesetera nebo šunky.
Sada kuchyňských nožů Samura PRO-S se skládá ze tří nepostradatelných pomocníků v kuchyni, a to praktického nože na ovoce a zeleninu, univerzálního nože se středně velkou čepelí a všestranného šéfkuchařského nože s dlouhou a širokou čepelí.
Sada kuchyňských nožů Samura PRO-S se skládá ze tří nepostradatelných pomocníků v kuchyni, a to praktického nože na ovoce a zeleninu, univerzálního nože se středně velkou čepelí a všestranného šéfkuchařského nože s dlouhou a širokou čepelí.
Šéfkuchařský nůž Samura PRO-S GRAND s délkou čepele 24 cm je vyhledávaným pomocníkem každého profesionálního kuchaře. Tento nůž se vyznačuje dlouhou a širokou čepelí, která je ideální především k řezání větších surovin.
Všestranný kuchyňský nůž je nepostradatelným pomocníkem v každé kuchyni, neboť si poradí s celou řadou kuchyňských procesů - od krájení ovoce a zeleniny, přes uzeniny, až po sýry. Hravě ale zvládne i odstranění šupin z ryb, krájení delikates nebo čerstvého chleba.
Všestranný nůž Samura PRO-S je nepostradatelným pomocníkem v kuchyni, neboť si poradí s mnoha činnostmi - od krájení ovoce a zeleniny, přes uzeniny a sýry, až po odstranění šupin z ryb, krájení čerstvého chleba nebo přípravu nejrůznějších delikates.