Santoku nože, Strana 2
Nejprodávanější
Samura PRO-S Nůž Santoku je oblíbeným japonským šéfkuchařským nožem, který se vyznačuje špičatou špičkou ostří. Jak z názvu vyplývá, "Santoku" v překladu znamená "tři druhy použití" neboli sekání, krájení a řezání.
Samura nůž Santoku z kolekce REPTILE je oblíbený japonský tradiční nůž. Tento praktický kuchyňský nůž je charakteristický páteří postupně klesající ke špičce. Díky dlouhému ostří se perfektně hodí k sekání i krájení potravin.
Samura nůž Santoku z kolekce Super 5 je tradiční japonský šéfkuchařský nůž, který je oblíbenou alternativou šéfkuchařskému noži evropského typu. Tento praktický kuchyňský nůž je vyrobený z tvrdé uhlíkové oceli, kovaný a samozřejmě ručně broušený. Bez problémů si tak poradí se zpracováním téměř všech potravin. Výjimkou jsou pouze kosti nebo zmrazené jídlo.