Speciální nože a sekáčky
Jste v kuchyni jako doma? Máte rádi kvalitní věci, které dobře a dlouho slouží? Seznamte se se značkou Samura. Kuchyňské nože z japonské a švédské oceli patří k oblíbeným pomocníkům mezi amatérskými i profesionálními kuchaři.
Nestačí vám už univerzální nůž? Hodil by se vám do vaší sbírky spíše kuchařský sekáček, nůž na sýr nebo oboustranný nůž Samura? Všechny tyto vychytávky pochází z dílny Samura. Nože vybírejte podle účelu, ke kterému jej budete používat.
Pamatujte, že byste nikdy neměli vynakládat příliš úsilí, neboť byste tím mohli poškodit čepel. Kvalitní nože Samura, které jsou oblíbené po celém světě, jsou vyrobeny tak, aby manipulace s nimi byla vždy co nejjednodušší.
Nejprodávanější
Šéfkuchařský nůž asijského typu Samura - Arny Kuchařský nůž - sekáček 21 cm je model spojující nůž a sekáček. Ostří a vlastnosti tohoto sekáčku jdou dál, než jste kdy u profesionálních nožů zaznamenali. Obdélníkové dlouhé ostří je klíčovým prvkem. Je vyrobeno tak, aby jste s ním zvládli náročnější úkoly než s běžným šéfkuchařským nožem.
Šéfkuchařský nůž asijského typu Samura - Arny Stonewash Moderní sekáček 21 cm. Ostří a vlastnosti tohoto sekáčku jdou dál, než jste kdy u profesionálních nožů zaznamenali. Obdélníkové dlouhé ostří je klíčovým prvkem. Je vyrobeno tak, aby jste s ním zvládli náročnější úkoly než s běžným šéfkuchařským nožem.
Šéfkuchařský nůž asijského typu Samura - Arny Stonewash Moderní sekáček 21 cm. Ostří a vlastnosti tohoto sekáčku jdou dál, než jste kdy u profesionálních nožů zaznamenali. Obdélníkové dlouhé ostří je klíčovým prvkem. Je vyrobeno tak, aby jste s ním zvládli náročnější úkoly než s běžným šéfkuchařským nožem.
Šéfkuchařský nůž asijského typu Samura - Arny Stonewash Moderní sekáček 21 cm. Ostří a vlastnosti tohoto sekáčku jdou dál, než jste kdy u profesionálních nožů zaznamenali. Obdélníkové dlouhé ostří je klíčovým prvkem. Je vyrobeno tak, aby jste s ním zvládli náročnější úkoly než s běžným šéfkuchařským nožem.
Sekáček na maso Samura Reptile je profesionální nůž s masivní a velmi širokou čepelí. Tento nůž je speciálně navržen pro zpracovávání různých druhů masa - hovězího, vepřového drůbežího a rybího.
Dva typy nožů profesionální i domácí kuchyně a jednu brousnou tyč obsahuje praktická sada japonských kuchyňských nožů produktové řady Butcher.
Skvělá sada šesti nožů Samura Butcher zahrnuje: filetovací nůž (SBU-0048), dlouhý plátkovací nůž (SBU-0049), vykosťovací nůž (SBU-0063), malý nůž (SBU-0064), nůž (SBU-0066) a stahovací nůž (SBU-0067).
Ihned po uvedení na trh se kuchyňská sekera JUGGERNAUT stala legendou, která s nezastavitelnou přesností seká všechny kosti. Dokonalé zpracování z nerezové oceli s vysokým obsahem chromu, odolá i opotřebení při běžném používání a zachová si dokonalé ostří. I za tisíce let bude sekera JUGGERNAUT symbolem nadčasového přínosu kulinářskému umění.
Samura KAIJU Bolster Krájecí nůž Tanto je inspirovaný legendárními japonskými meči Tanto. Vzhledem ke svému tvaru je ideální k provádění rovnoměrných dlouhých řezů.
Samura nůž Stonewash Guyto z kolekce OKINAWA vás doslova ohromí pro svou všestrannost a snadnou manipulaci. Čepel s ideální délkou pro dlouhé tahy. Dokonalé plátky sashimi nebo perfektní kousky zeleniny s tímto japonským nožem zvládne každý kuchař.
Samura nůž Stonewash Deba z kolekce OKINAWA využijete především při přípravě čerstvých ryb a sushi. Jednostranně broušený japonský nůž se skvěle hodí pro vykosťování ryb, plátkování filetů či sekání menších kostí.
Samura nůž Yanagiba z kolekce OKINAWA vás na první pohled okouzlí svým designem, který je inspirovaný tradičními japonskými meči. Jednostranně broušená čepel, rukojeť z palisandrového dřeva a dokonalá geometrie, to jsou hlavní přednosti tohoto nože. Výborně se hodí nejen pro přípravu sushi, ale i mezinárodních pokrmů.
Profesionální kuchyňský sekáček Samura Mad Bull je ideálním pomocníkem během sekání, řezání nebo krájení masa, kostí i zeleniny.