Steakové nože
Milujete grilování všeho druhu a v letní sezóně se váš gril na terase jen tak nezastaví? Pokud patříte k milovníkům pořádného kusu masa, máme pro vás tip na skvělého pomocníka. Samura steakové nože jsou vyrobeny z prvotřídní japonské a švédské oceli, což zaručuje fantastický řezný výkon.
Originální steakové nože Samura zaujmou na první pohled dokonale propracovaným, přesto minimalistickým designem. Poté, co se s nimi ovšem zaříznete do hotového masa, bude to doslova láska na celý život.
Díky perfektnímu zpracování a prvotřídním materiálům jsou zárukou dlouhé životnosti, a tak se o ně nemusíte strachovat. Věděli jste, že steakové nože by měly být vždy ideálně v počtu hostů? A nyní je na čase připravit gril pro další sezonu…
Nejprodávanější
Se steakovými noži Samura MO-V dokonale nakrájíte steaky ze všech druhů mas. Jedná se o perfektně naostřené nože pro stolování. Nezáleží na tom, jestli budete připravovat steaky rare (krvavé) nebo well-done (dobře propečené). S noži Samura si snadno vytvoříte plátky steaků vámi preferované tloušťky.
Se steakovými noži Samura Bamboo dokonale nakrájíte steaky ze všech druhů mas. Jedná se o perfektně naostřené nože pro stolování. Nezáleží na tom, jestli budete připravovat steaky rare (krvavé) nebo well-done (dobře propečené). S noži Samura si snadno vytvoříte plátky steaků vámi preferované tloušťky.
Se steakovými noži Samura Damascus dokonale nakrájíte steaky ze všech druhů mas. Jedná se o perfektně naostřené nože pro stolování. Nezáleží na tom, jestli budete připravovat steaky rare (krvavé) nebo well-done (dobře propečené). S noži Samura si snadno vytvoříte plátky steaků vámi preferované tloušťky.
Se steakovými noži Samura Harakiri dokonale nakrájíte steaky ze všech druhů mas. Jedná se o perfektně naostřené nože pro stolování. Nezáleží na tom, jestli budete připravovat steaky rare (krvavé) nebo well-done (dobře propečené). S noži Samura si snadno vytvoříte plátky steaků vámi preferované tloušťky.
Samura nůž na steak je perfektním pomocníkem při krájení již hotového masa. Tento nůž s velmi úzkou a tenkou čepelí vyniká vyvýšenou špičkou, což prodlužuje celkovou délku řezné hrany, a proto je ideální právě pro steaky.