Vykosťovací nože
Rádi si maso k obědu připravujete sami? Oddělit maso od kostí, žil a kůže může být někdy pořádný oříšek. Máte-li ovšem po ruce vykosťovací nože Samura, půjde vám to levou zadní. Při vykosťování je důležitá nejen čepel, ale i samotná rukojeť, která vás chrání před sklouznutím nože.
Dlouhá a úzká čepel, která je zároveň velmi odolná a maximálně flexibilní, umožňuje dokonale oddělit maso od kostí a snadno obejít i velké klouby. Na kosti tak nezůstane ani gram masa.
Vykosťovací nože Samura představují dokonalou souhru mezi noži japonského a evropského typu. Za fantastickým řezným výkonem stojí dokonalá čepel, která je naostřena v úhlu 17 stupňů, což je více než u klasických japonských nožů a méně než u tradičních evropských nožů.
Nejprodávanější
Samura vykosťovací nůž vyniká velmi tenkou a dlouhou čepelí. Díky tomu se perfektně hodí pro odřezávání kostí ze všech druhů masa, ryb i drůbeže. Navíc si skvěle poradí i s oddělováním kůže, chrupavek, šlach nebo svalové tkáně.